| HOME | DOWNLOADS | FAQ/SUPPORT | LINK PARTNERS | TOERNOOI AGENDA |


Bij DartSoftware.nl kunt u betalen via Internet bankieren of via PayPal, de veilige manier van betalen op internet. Meer info op www.paypal.nl

Windows XP/VISTA/W7-32b/W7-64b/W8
Prijs
Download ZIP
Download EXE
handleiding

Update van v1.7x naar versie 2.01
€5,-

515Kb

523Kb

Versie 2.01
€35,-

Versie 1.1
€10,-

338Kb

345Kb

Versie 1.2
€30,-

400Kb

407Kb

U kunt op de volgende 2 manieren een licentie-code bemachtigen:


1) Via internetbankieren (ook internationaal) : stuur een (lege) e-mail met als onderwerp REGISTRATIE naar info@dartsoftware.nl, u krijgt dan direct de instructies toegestuurd.

2) Via PayPal/CreditCard : Klik op de (PayPal)NU KOPEN button van uw keuze en volg de stappen. Stuur direct na uw betaling uw license-id naar info@dartsoftware.nl. Nadat de betaling en de license-id is ontvangen, krijgt u binnen 24 uur een e-mail met de licentie-code of Unlock-code.


Licentiekosten DartManager: €35,-
De evaluatie versie van DartManager is volledig functioneel voor 15 dagen. Wilt u na deze trial periode de software blijvengebruiken zult u het moeten aanschaffen


Licentiekosten RankingCounter: €10,-
De evaluatie versie van RankingCounter is volledig functioneel maar heeft een maximum van 4 ranking bestanden die berekend worden, door middel van het aanschaffen van een licentiecode kunt u maximaal 25 ranking bestanden uitrekenen.


Licentiekosten PoulePrint: €30,-
De evaluatie versie van PoulePrint is volledig functioneel testbaar, er zit geen restrictie op het in te voeren aantal deelnemers. Het uitprinten van de wedstrijdbriefjes en de PouleSchema's is beperkt tot 3 wedstrijdbriefjes 1 PouleSchema. Met een licentie code kunnen alle wedstrijdbriefjes en PouleSchema's in 1x uitgeprint worden.


Pakket voordeel !
DartManager, RankingCounter en PoulePrint samen
€65,-
Pakket voordeel !
DartManager en PoulePrint samen
€60,-
Pakket voordeel !
DartManager en RankingCounter samen
€40,-