| HOME | DOWNLOADS | FAQ/SUPPORT | LINK PARTNERS | TOERNOOI AGENDA |
 

 

Hieronder treft u links aan van cafe's en verenigingen die met regelmaat een toernooi of ranking organiseren die met DartManager en/of PoulePrint worden geregeld. Op deze toernooien kunt u ervan uitgaan dat alles vlotjes verloopt zonder lange wachttijden. Ga eens een kijkje nemen of doe mee op een van deze toernooien, u zult snel overtuigd zijn van de perfecte organisatie.

Organiseert u ook met regelmaat een dart-toernooi met DartManager en/of PoulePrint, mail dan de toernooi gegevens naar info@dartsoftware.nl dan wordt deze hieronder geplaatst.

 
Dorpshuis "uitkijk", Sint Maartenbrug

3 maart 2013

Sint Maartensbrug. 3 maart is het zover. Dan wordt dorpshuis “Uijtkijk” omgetoverd tot darttempel, voor de 11e editie van het Open St. Brug. Met 18 speelbanen en een nieuwe finalebaan. Voor het eerst in de geschiedenis van het Open St. Brug wordt er apart gestreden bij de dames en de heren. Met een prijzenpot van €300,- te verdelen onder de beste drie dames en heren.
Een ieder is welkom om mee te darten. Vanaf 12 jaar kan men inschrijven op www.dzn.ontheweb.nl of op de dag zelf van 11.00 uur – 12.00 uur voor slechts €5,-.
Meegekomen kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen in de andere zaal in contact komen met darten via spelletjes van 12.00 uur- 17.00 uur.
Voor meer informatie zie de site www.dzn.ontheweb.nl of 0224-561199
The Pittstop, Vlaardingen

Bijna elke zaterdag

The Pittstop
Kon. Wilhelminahave 2C NZ,
3134KW Vlaardingen
Snooker en Poolcentrum Woensel, Eindhoven
Elke 1e en 3e dinsdag van de maand Snooker en Poolcentrum Woensel, Winkel Centrum Woensel 84D, 5625 AE Eindhoven

Voor uitleg en toernooiopzet zie website

www.spcwoensel.nl

Tel: 040-2481112

DartOr
Wekelijks diverse toernooien Verschillende locaties in de regio Eindhoven.

Zie de Agenda op de DartOr Hyves pagina